مشخصات و ویژگی های هاست (میزبانی وب)

مشخصات و ویژگی های هاست (میزبانی وب)

اگر ایده نو و خوب برای شروع کار دارید و میخواهید کسب و کارتان راتوسعه دهید و نمیدانید چگونه در دنیای دیجیتال وارد شوید پیشنهاد میکنم این لینک را کلیک کنید.

 

وب هاستینگ

فضای هاست دارای یک آدرس اینترنتی منحصر بفرد بنام IP ، یک حوزه منحصــر بفرد و یک نام منحصـر بفــرد که کامپیوتر را در شبکه می شناساند، می باشد. به عبارت دیگر، میزبانی یک سایت عبارتست از فراهم نمودن محلی مناسب بعنوان پایگاه اصلی برای ارسال و دریافت اطلاعات از طریق اینترنت که در اصطلاح فنی به آن Web Hosting می گویند.

برای انتخاب هاست مناسب چه ویژگی هایی را در نظر داشته باشید؟

۱- ظرفیت ذخیره سازی آن ها

شما باید با خدمات پشتیبانی شرکت ارائه دهنده هاستینگ تماس بگیریدو بسته به هدف وب سایتتان ، درباره میزان فضای مورد نیازمشاوره دریافت کنید. در مرحله اول ، شما باید میزان ذخیره سازی ارائه دهنده را بدانید. برخی از آنها حجم نامحدود و البته با برخی شرایط خاص ارائه می دهند در حالی که برخی دیگر چند گیگابایت ارائه می دهند ، که می تواند برای هدف شما کافی باشد.

۲- فضا و پهنای باند

برخی از شرکت های میزبانی وب برای جمع آوری داده های مورد استفاده بازدید کنندگان وب سایت شما در یک بازه زمانی خاص ، معمولاً در یک ماه ، از شما هزینه می گیرند. پس از اتمام زمان ارائه پهنای باند ، آنها به ازای مگابایت استفاده شده یا تعداد بازدید کنندگان وب سایت شما ، پهنای باند را شارژ می کنند.

پهنای باند مناسب نیاز وب سایت تان تهیه نمایید.بنابراین ، باید مراقب باشید گزینه ای را انتخاب کنید که مناسب شما باشد. اگر میزبان چندرسانه ای است یا اجازه آپلودها و دانلودهای مکرر را امکان پذیر می کند ، باید در انتخاب سرویس مناسب دقت کنید.

۳- ویژگی های موجود در ایمیل و تجارت الکترونیکی آن ها

در یک برنامه میزبانی وب ، حساب های ایمیل جزئی جدایی ناپذیر هستند. میزبان بای دامکان تنظیم بیشمار حساب های ایمیل رایگان را برای شما فراهم آورد. رابط ارسال / دریافت و امکان ادغام با سایر برنامه های ایمیل مانند یاهو و جیمیل موضوعی است که باید مورد توجه قرار دهید. در حقیقت ، برای وب سایت مبتدی ، تعداد حساب ها و توانایی ادغام با Gmail مهمتر از سایر موارد فنی است که ممکن است اصلاً از آنها استفاده نکنید.

برای یک وب سایت تجارت الکترونیکی ، باید در دسترس بودن ویژگی های کلیدی مانند: اختصاصی IP ، صدور گواهینامه SSL و نصب نرم افزار با یک کلیک مورد توجه قرار گیرد. توسعه دهنده وب شما باید در شرایطی قرار داشته باشد که امکان اضافه کردن و استفاده از سایر ویژگی های مهم را نیز در اختیار شما قرار دهد.

۴- تعداد دامنه ها و Sub-domains (قابلیت Add on )

احتمالاً شما وب سایتی دارید که ممکن است به یک وبلاگ نیاز داشته باشد ، بنابراین به یک Subdomain نیاز خواهید داشت. احتمالا از هاستینگ وب سایت خود هم بسیار راضی هستید و نمیخواهید با دو هاست جداگانه کار کنید. بنابراین ، اطمینان حاصل کنید که ارائه دهنده خدمات میزبانی وب، به شما امکان میزبانی دامنه های مختلف از یک داشبورد واحد را می دهد. یک سوال مهم که هاست مورد نظر شما به شما این امکان را می دهد که از چه تعداد دامنه و زیردامنه دریک حساب کاربری استفاده کنید.

۵- پاسخگویی در لحظه

همیشه احتمال خرابی برای هر چیزی که توسط ماشین ها پشتیبانی می شود وجود دارد. وب سایت ها ممکن است به دلیل قطع برق ، خرابی تجهیزات یا قطع شدن اینترنت ، خرابی را تجربه کنند. شرکت میزبان باید در صورت خرابی طولانی مدت به شما این اطمینان خاطر را بدهد که خسارت وارده را جبران می کند.

شرکت میزبان باید در صورت خرابی به شما این اطمینان خاطر را بدهد که خسارت وارده را جبران می کند

امتحان کنید که در صورت خرابی، چقدر طول میکشد تا مشکل رفع شود و آیا خرابی ها و خسارات به وجود آمده جبران شده اند یا خیر. یک میزبان وب عالی باید تا ۹۹.۹۹۹٪ یا بیشتر اطمینان ایجاد کند.

۶- نحوه مواجه با حملات بدافزارها و ویروس ها

این شاید یکی از مهمترین جنبه هایی باشد که شما قبل از استفاده از خدمات یک شرکت میزبان وب باید در نظر بگیرید. مواقعی که وب سایت ها هک می شوند و امنیت اطلاعات شما در معرض خطر قرار می گیرد، اگر با یک شرکت معتبر به سیستم وارد شوید ، می توانید اطمینان حاصل کنید که از داده های شما نسخه پشتیبان تهیه شده است و بعداً بازیابی می شود. همچنین ، این شرکت های معتبر پشتیبانی فنی خود را بصورت شبانه روزی ارائه می دهند و نگرانی بابت از بین رفتن اطلاعات نخواهید داشت.

۷- رتبه بندی سئو

هر شرکت تجاری آرزو می کند در صفحه اول نتایج موتورهای جستجو ظاهر شود. اما اگر شرکت میزبانی وب نتواند پهنای باند مورد نیاز مشتری ارائه دهد ، ممکن است به دلیل مشکلات لود شدن صفحات سایت، دیگر در بین صفحات محبوب قرار نگیرید. در نتیجه ، وب سایت شما ممکن است از خرابی مکرر رنج ببرد که برای هیچ کسب و کار آنلاینی مطلوب نیست.

۸- انتخاب گزینه مناسب هاستینگ

گزینه های میزبانی وب بسیار است. اما باید بدانید که کدام یک برای تجارت شما بهترین است ، یعنی میزبانی مشترک (Shared Hosting) ، میزبانی اختصاصی (Dedicated Hosting) ، میزبانی وب مدیریت شده یا میزبان سرور خصوصی مجازی .

با توجه به نیازتان و با مشاوره هاست مشترک یا اختصاصی را انتخاب نمایید

با دریافت مشاوره از شرکت ارائه دهنده خدمات هاستینگ می توانید گزینه مناسب خود را انتخاب کنید.

۹- سابقه شرکت ارائه دهنده خدمات Host

سوابق شرکت را بررسی کنید.مراجعه کنندگان و مشتریان قبلی شرکت ها از بهترین گزینه ها برای دریافت بازخورد و آگاهی از نحوه عملکرد شرکت هستند. مشتریان قبلی از خدمات استفاده کرده اند و عموما نظرات خود را در فضای مجازی به اشتراک می گذارند. با بررسی این نظرات می توانید از کیفیت خدمات ارائه شده مطلع شوید.

۱۰- محافظت در برابر نوسانات برق و بلایای طبیعی

بررسی کنید که آیا شرکت به ژنراتور مجهز است یا خیر؟ در چه فاصله زمانی پس از قطع برق  ژنراتورها و یا باطری ها بکار می افتند؟ اگر سوئیچ شدن بین منبع اصلی برق و ژنراتورها به خوبی و در کمترین زمان ممکن انجام نشود، سایت شما تا زمان بالا امدن سرورها از دسترس خارج خواهد شد. در مورد محل نگهداری سرورهای شرکت مطمئن شوید که در زمان وقوع سیل و زلزله به خوبی محافظت می شوند.

۱۱- میزان امنیت هاست در برابر حملات هکرها

بررسی کنید که شرکت در قبال حملات هکری که سیاست ها و خط مشی هایی دارد. آیا برای خدمات امنیتی متخصص امنیت در سیستم در نظر گرفته شده است یا خیر؟ آیا دیوار آتش (Firewall) در شبکه وجود دارد؟

میزان امنیت هاست در برابر حملات هکرها اهمیت فراوانی دارد

۱۲- رابط گرافیکی مشتری پسند

اگر در ابتدای مسیر استفاده از پنل مدیریت هاست خود هستید، از خدمات دهنده هایی استفاده کنید که رابط کاربری آسان تر و مشتری پسند دارند. ، با توجه به این که بیش از ۹۰ درصد هاست های ارائه شده در سطح جهان از نوع هاست لینوکس هستند، معمولا پنل های مدیریت کنترل نسبتا مشابهی نیز بر روی این سرویس ها ارائه می شود.

۱۳- ارائه پکیج های متنوع

با توجه به اینکه بیشتر شرکت های ارائه دهنده خدمات هاستینگ، هزینه های پرداختی را عودت نمی دهند، در انتخاب بازه زمانی خدمات مورد نظر خود دقت کنید. از خدمات شرکت هایی استفاده کنید که خدمات خود را به صورت ماهانه هم ارائه می دهند. تا در این مدت امکان ارزیابی خدمات و نحوه پشتیبانی شرکت هاستینگ را داشته باشید و در صورتی که راضی بودید خدمات را تمدید نمایید.

اگر به دنبال شرکت طراحی سایت معتبر هستید ، پیشنهاد میکنیم ابتدا این لینک را کلیک نمایید.